Les Claus de les Esglésies de la Cerdanya

Descobreix les diferents esglésies de la comarca

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: Turisme Cerdanya

Preu: 12 € per persona a partir dels 8 anys.

Temporada: Hivern, Primavera, Estiu, Tardor

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Les Claus de les Esglésies de la Cerdanya és un projecte en col·laboració amb el Bisbat d’Urgell, que et vol donar a conèixer els interiors més espectaculars de les esglésies de la nostra comarca.

Et proposem 2 itineraris, on visitaràs 4 esglésies en cada un d’ells, acompanyat d’una guia especialista en el patrimoni del Pirineu.

  • En el recorregut de la Solana podràs conèixer les esglésies de Santa Maria d’All (Isòvol), Santa Maria de Quadres (Isòvol), Santa Cecília de Bolvir i Sant Climent de Talltorta (Bolvir).
  • En el recorregut de la Obaga les esglésies de Santa Maria de Talló (Bellver de Cerdanya), Sant Julià de Pedra (Bellver de Cerdanya), Sant Joan Baptista de Riu de Cerdanya i Sant Pere d’Alp.

La visita es pot realitzar en català i castellà.

 

Consulta el portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona. Hi trobaràs moltes més visites guiades i activitats d’art i cultura.

Indicacions

Tots els mesos es programen visites. També es pot concertar visita particular.

Condicions de la reserva

Durada: 2 hores aproximadament

Mínim 5 persones

Enoturisme

Escull la teva aventura a Masetplana

El celler de vins i molí d’oli Masetplana, espai de referència a l’Empordà us ofereix una experiència enològica i gastronòmica per a descobrir l’entorn i els seus productes.