© Ajuntament de Girona

Activa’t amb els circuits d’orientació de la ciutat de Girona

Una manera divertida i entretinguda de conèixer la ciutat i el seu entorn natural, apta per a totes les edats.

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants, Animals de companyia

Més informació

Organitza: Ajuntament de Girona

Preu: Gratuït

Temporada: Primavera, estiu, tardor, hivern

Activitat pet friendly

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Els Jardins del Barri Vell i l’emblemàtic parc de la Devesa o bé el Barri Vell Accessible. Quin itinerari esculls? Descarrega el plànol que més t’agradi i comença una divertida aventura per a compartir amb família o amics.

Un circuit d’orientació consisteix en buscar una sèrie de fites gràcies a l’ajuda d’un mapa que proporciona pistes i on cal anar omplint els codis de control. En aquest cas podeu optar entre dos plànols, distingits per colors diferents. Una vegada omplerts tots els codis de control, podeu passeu per una oficina de turisme de la ciutat i us obsequiaran amb una pràctica bossa. També podeu registrar els codis a la web de l’Ajuntament.

L’activitat, desenvolupada en col.laboració amb el club d’orientació Aligot, es pot fer en l’ordre que preferiu, no cal seguir cap itinerari prefixat. Tampoc cal nivells d’expertesa en aquest tipus d’iniciatives. Tothom hi és benvingut, tingui l’edat que tingui.

Si tens ganes de realitzar més activitats vinculades a la descoberta de pobles i ciutats de les comarques de Girona, te n’oferim moltes més! Consulta el portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona.