© www.viesverdes.cat

Agafa la bicicleta i recórrer les Vies Verdes de Girona

Hi trobaràs 160 quilòmetres de traçats accessibles que pots fer per trams, segons nivell i dificultat.

Contacte

Diferents municipis

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants, Animals de companyia

Més informació

Organitza: www.viesverdes.cat

Preu: Gratuït

Temporada: Primavera, estiu, tardor, hivern

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Vols dedicar un matí a fer una excursió amb bicicleta amb família? Se’ns dubte una de les millors opcions és fer un tram de les Vies Verdes de Girona, infraestructures de comunicació desenvolupades sobre trams ferroviaris sense trànsit i sobre camins de natura destinats a usuaris no motoritzats, vianants o ciclistes. En general es tracta de corredors de comunicació fàcils, agradables de recórrer i segurs.

Si entreu a viesverdes.cat trobareu les deu rutes disponibles, que transcorren cinc comarques gironines. Podeu optar per la Ruta del Ferro i del Carbó, el Camí Ramader de Campdevànol, la ruta de Girona a Sarrià de Ter o la ruta del Carrilet I i II, aquesta darrera de Girona a Sant Feliu de Guíxols, un recorregut de gairebé 40km que podeu fer per trams i que us permetrà gaudir del paisatge passant per diferents municipis sempre amb la seguretat de mantenir-vos en un carril exclusiu per a vosaltres.

Per a fer amb criatures: Entre les millors opcions per a poder fer amb nens i nenes que ja circulin amb la seva pròpia bici -a partir dels 8 anys- hi trobem la Ruta del Tren Petit (6km) o bé la ruta des de Sant Feliu de Guíxols fins a la Font Picant. Un tram de 20km (10km anada i 10km de tornada) que transcórrer part de la ruta del Carrilet II. Una opció ideal per gaudir d’un matí o tarda del cap de setmana.

Busques més propostes? Fes un cop d’ull a les excursions i rutes de senderisme que trobaràs al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona. I si en vols més, consulta el nostre apartat destinat a activitats per a conèixer el territori.

Condicions de la reserva

Existeixen empreses que faciliten el lloguer i transport de bicicletes. Consulta www.viesverdes.cat.