© www.valldenuria.cat

Aprèn història amb els ponts de la Vall de Núria

Ruta familiar per recórrer 4 ponts antics que inclou un divertit joc de pistes

Contacte

Queralbs

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants, Animals de companyia

Més informació

Organitza: Vall de Núria

Temporada: Primavera, estiu, tardor, hivern.

Activitat pet friendly

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

La Vall de Núria sempre és una destinació atractiva per la gran quantitat d’activitats que hi podem fer i sobretot, pels paisatges i entorn natural que ens ofereix. Entre les moltes rutes i excursions, des del portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona us en proposem una que recórrer un petit itinerari de 4 ponts antics que ja s’utilitzaven fa molts anys.

L’atractiu d’aquesta sortida és que a cada pont hi trobareu una comparativa amb fotos antigues, i un petit joc de pistes per poder fer amb família. Per exemple, quin animal passava pel pont de Sant Gil (el primer de la ruta) amb ànim de protegir a altres animals? O quin any va arribar el cremallera a Núria?

Si us animeu a respondre aquestes preguntes i resoldre l’enigma final haureu de realitzar aquesta excursió que passa pel pont de Sant Gil, el de Sant Ignasi, el de Mulleres i finalment el pont del torrent d’Eina. Trobareu més informació al web de la Vall de Núria.

Podeu trobar més propostes de senderisme i excursions a les comarques gironines per conèixer el nostre territori, al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona.