© www.turisme.plaestany.cat

Visita el bosc encantat de les Estunes

Un espai màgic amb coves, passadissos i vegetació espessa, que no et deixarà indiferent.

Contacte

Porqueres

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants, Animals de companyia

Més informació

Temporada: Estiu, primavera, tardor, hivern.

Activitat pet friendly

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

A tocar de Banyoles, al municipi de Porqueres, s’hi conserva un espai de gran valor natural on, explica la llegenda, que les goges o dones d’aigua hi feien gresca, hi cantaven i hi filaven tota la nit. El bosc de les Estunes, antigament anomenat bosc de les Tunes, requereix d’una atenció plena: cal caminar-hi amb els cinc sentits per poder descobrir les escletxes immenses que formen coves i passadissos (alguns de 30 metres de llarg) i  que conviden a entrar-hi i fer-s’hi fonedís. La vegetació, formada per alzines i roures de fins a 20 metres d’altura, dibuixen formes realment suggeridores. Es tracta d’un autèntic palau de les fades, espai per a explicar-hi llegendes, contes i històries de nimfes i follets, i on els més petits hi estaran ben entretinguts.

Arribats al lloc podreu seguir un dels dos itineraris senyalitzats que us permetran descobrir l’espai i potser alguns dels personatges fantàstics que hi habiten…o així ho indica l’imaginari popular…

Al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona hi trobareu més espais suggerents per a una sortida de cap de setmana. No us els perdeu!

Indicacions

Cal estar alerta amb les escletxes que hi ha al terra. Que no us agafin desprevinguts!