© Jara Varela. La Selva Turisme.

Deixa’t sorprendre pels Grans Camins de l’Aigua

Descobreix aquesta xarxa de rutes de llarg recorregut, que uneix els municipis de la comarca de La Selva, i que es poden fer per trams de diferent durada i dificultat.

Contacte

Comarca de La Selva

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics

Més informació

Organitza: www.laselvaturisme.com

Preu: Gratuït

Temporada: Primavera, estiu, tador, hivern.

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Els Grans Camins de l’Aigua és el nom que rep un conjunt de rutes de llarg recorregut que ens permeten gaudir dels contrastos de paisatge i vegetació que ens ofereix la comarca de La Selva. Un total de 10 rutes, amb opció de realitzar-les per trams i que enllacen diferents poblacions selvatanes on podrem admirar el patrimoni i els senders de grans importància natural que ens ofereixen aquestes terres.

El camí del Nord GR83, la ruta d’en Serrallonga GR 178, el sender Mediterrani GR92, el camí dels Avellaners, el camí de Terranegra, el camí de l’Onyar, el camí dels Segadors, la Via Augusta, la Via Verda el Carrilet i el camí de la Tordera. Són les 10 rutes dels Grans Camins de l’Aigua, que transcorren entre els 17 i els 64km de distància, cadascuna amb nivells de dificultat i desnivells diferents. Les podreu seguir, fixant-vos en les marques de colors que s’indiquen segons cada recorregut, totes ben senyalitzades.

A la web laselvaturisme.com hi trobareu detalles totes les rutes, els punts d’inici i les poblacions i espais que podreu visitar en cadascuna d’elles.

I si voleu més propostes vinculades a excursions i senderisme a les comarques de Girona, no dubteu a buscar-les al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona.