© Font: Ajuntament Santa Cristina d'Aro

Ruta circular “Els gegants del bosc”

Excursió apta per a tota la família que us acostarà a importants monuments megalítics i arbres monumentals

Contacte

Romanyà de la Selva

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants, Animals de companyia

Més informació

Temporada: Estiu, tardor, primavera, hivern.

Activitat pet friendly

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

No sabeu què fer aquest cap de setmana? Us proposem una ruta ideal per a fer amb família o amics que us acostarà a nombrosos monuments megalítics i arbres monumentals. Es tracta d’una ruta circular, de 3km de distància i aproximadament 2,30 hores de durada, que ens descobreix els valors naturals i culturals de Romanyà de la Selva, a Santa Cristina d’Aro.

El recorregut, anomenat “Els gegants del bosc” comença al mateix nucli de Romanyà, on podem visitar l’església romànica. El punt de partida del camí és la creu modernista, des de la qual arribarem al Menhir de la Murtra i al cementiri, on hi ha enterrada l’escriptora Mercè Rodoreda. El camí segueix pel conjunt megalític de la Cova d’en Daina, un dels més ben conservats del país i passa per diversos arbres monumentals (sobretot alzines sureres) entre els quals destaca el Suro Xato, de 22 metres d’alçada. El camí continua per la Font del Prat, i acaba de nou al nucli de Romanyà.

Al Portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona hi trobareu més propostes per a fer excursions i senderisme a les nostres comarques. No us les perdeu!

Natura i Turisme Actiu

Rutes Guiades e-bike a la Molina

Si no has probat les bicicletes elèctriques encara no coneixes l’agradable sensació de pujar i arribar al llocs que fins ara et semblaven inabastables.