© Àlex Tremps

Ruta a l’estany de Malniu

Excursió familiar de Meranges fins a l’estany de Malniu. Espai de bellesa excepcional, als peus del Puigpedrós.

Contacte

Meranges

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants, Animals de companyia

Més informació

Temporada: Primavera, estiu, tardor, hivern

Activitat pet friendly

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Tot i ser una sortida concorreguda es tracta d’un espai natural de visita obligada. L’estany de Malniu, d’aigües fredes i nítides, envoltat per un paisatge de muntanyes rocalloses i circs glacials ens ofereix un encant indiscutible. La sortida és relativament senzilla, de 3km de durada, des de l’aparcament del refugi de Malniu. En aquest punt, enfilarem per un corriol fins a la boscosa serra de l’Home Mort. La tornada es pot fer pel mateix camí.

Un cop a l’estany es recomana resseguir-lo per tot el seu perímetre per copsar la bellesa en totes les seves perspectives. Des d’aquest punt també podrem admirar el massís del Puigpedrós, de 2.915m que domina tota la Cerdanya i fa frontera amb l’estat francès. Si seguim el camí, podrem arribar fins a l’estany de Guils, envoltat de pedres.

Trobareu més propostes per a conèixer el nostre territori al Portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona. No te les perdis!

 

Indicacions

Abans d’iniciar la ruta, sobretot durant l’hivern i primavera, consulteu l’estat de la pista d’accés a Meranges a www.refugimalniu.com. El cost de l’aparcament és de 3 euros.