Tasta els millors vins de Calonge

Descobreix amb Ebikes Clos d'Agon, un dels cellers més destacats del municipi del Baix Empordà

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics

Més informació

Organitza: Ebikes Area

Preu: 48 euros

Temporada: Tardor, Hivern, Primavera, Estiu

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

L’Empordà és una zona de tradició vinícola amb centenars d’anys d’antiguitat. Per descobrir-ne l’essència dins una copa de vi, Ebikes Area ofereix la possibilitat de conèixer de primera mà alguns dels cellers més representatius de la DO Empordà, tan propers i, alhora, tan diferents.

A Calonge, ofereix una visita de mig dia de durada al celler Clos d’Agon, ubicat al peu de les Gavarres. Per arribar-hi i contemplar les vinyes que l’envolten, només cal pujar sobre una bicicleta elèctrica que farà que la passejada sigui més plaent. L’activitat inclou una visita al celler i un tast acompanyat d’una degustació de productes locals.

Consulta el portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona. Hi trobaràs moltes més activitats de turisme actiu i d’enoturisme.

 

Indicacions

L’activitat es realitza els dijous, els divendres i els dissabtes de 9h a 13h. Cal ser molt puntual a l’hora de sortida. Distància aproximada de 25 quilòmetres. Nivell fàcil. Hi ha diferents models d’ebike per escollir. Bidó i pedals SPD opcionals.

Condicions de la reserva

Cal reservar amb 72 hores d’anticipació.