© En Ruta Girona

Trepitja un volcà amb En Ruta Girona

Una sortida matinal per a viatjar al cor de la Garrotxa amb una visita al volcà Croscat i a la fageda d'en Jordà

Més informació

Organitza: En Ruta Girona

Preu: A partir de 90 euros

Temporada: Estiu, primavera, tardor, hivern.

Certificat ecoturisme

Activitat pet friendly

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

En Ruta Girona, empresa formada per guies especialistes en la descoberta de La Garrotxa, us proposa una sortida matinal per a conèixer dos espais emblemàtics del Parc Natural de la Zona Volcànica: el volcà Croscat i la fageda d’en Jordà. L’excursió us permetrà observar i resseguir l’impressionant paisatge del segon volcà més jove de la Península Ibèrica, una joia protegida des d’on podreu observar el con, el cràter i una colada de lava de més de 6km de longitud. A més del Croscat, visitareu la fageda d’en Jordà, un bosc de faig excepcional que s’assenta en un terreny planer.

Una excursió de 10km i 4 hores de durada (amb explicacions i parades) que podreu gaudir amb tota la família i els amics.

Trobareu més experiències per a descobrir el nostre territori al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona. No us els perdeu!

Indicacions

Punt de trobada: pàrquing Santa Margarida. Carretera GI-524 entre Olot i Banyoles, passat el quilòmetre 6 i poc abans d’arribar a Santa Pau.

Condicions de la reserva

És possible fer aquesta visita guiada amb persones amb mobilitat reduïda, però per fer-la accessible es recomana canviar el recorregut i utilitzar una bicicleta Joëlette (cal previ avís)

Propostes Culturals

Fes de monjo copista

Visita l’exposició permanent de l’Scriptorium de Ripoll i escriu com un monjo copista de l’edat mitjana.