© Ajuntament de Girona. CRDI (Fons El Punt Avui – Joan Sabater Brunet)

Gaudeix d’unes magnífiques vistes des del puig de Sant Miquel

Itinerari que s’endinsa a l’espai protegit de les Gavarres fins a un dels cims més emblemàtics de la zona

Contacte

Girona

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants, Animals de companyia

Més informació

Activitat pet friendly

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Excursió de poc més de 8km de distància i unes dues hores de durada que ens permetrà conèixer una Girona desconeguda i descobrir una bona mostra del patrimoni cultural, natural i etnogràfic de les Gavarres. L’itinerari comença al costat del monestir de Sant Daniel, on trobarem un rètol de fusta que ens indica el camí a seguir. Caldrà guiar-nos sempre seguint les fletxes de color blanc pintades a les pedres i que ens portaran fins al cim.

La ruta travessa la vall de Sant Daniel, ressegueix el curs del riu Galligants i els seus afluents i passa per un paisatge esquitxat de bosquets i petits conreus. El camí s’endinsa a l’espai natural protegit de les Gavarres i arriba al puig de Sant Miquel, des d’on es pot gaudir d’unes magnífiques vistes panoràmiques de gran part del territori gironí, de l’Empordà als Pirineus.

Abans d’iniciar la tornada us podeu decantar per seguir la ruta per algunes de les dues variants que s’indiquen: la de Cal Micaló o bé la variant del Collet d’en Figueres, que passa per les restes de l’antiga font de Cal Mistaire, restaurada recentment.

Trobaràs més propostes d’excursions i senderisme al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona. I si en vols, també trobaràs activitats per a conèixer el territori.

Indicacions

La ruta és apta per a fer a peu o amb bicicleta.