Els sentits de la descoberta

Un grup de dones sènior gaudeixen sentint el bosc. Un home fa una passejada en handbike per les verdes muntanyes. Nens i adolescents viuen l’estany des de el seus caiacs. Un home visita un poble medieval a través del tacte i l’oïda. Una jove es submergeix en silenci a les aigües mediterrànies. Dos amics fan un vol que mai haguessin cregut ser capaços de fer. Un grup viu una excursió emocionant en tren. Un petit grup familiar fa una pedalejada per l’antiga via del tren. Tots ells son els nostres amfitrions.

Aquest es un recorregut pel territori gironí, dividit en 8 capítols, guiats per  uns protagonistes amb capacitats diverses i que  fan propostes reals per a conèixer el patrimoni i les activitats que és poden fer al llarg de l’any tant a la Costa Brava com al Pirineu de Girona.

És un document d’informació turística per a  tothom gracies a l’ús de la tecnologia que aporta la facilitat d’accés a traves dels dispositius mòbils amb aplicacions que el transformen i modifiquen per fer-ho adaptable als diferents col·lectius, esta fet amb un text de lectura directa i comprensible, descripció de les imatges, llengua de signes  i subtitulació dels vídeos.

Autor: Diego Espada

Descarrega't l'e-book

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.