Escull la teva aventura a Masetplana

El celler de vins i molí d'oli Masetplana ofereix activitats de descoberta de l'entorn amb tast de vi i productes de proximitat. T'ho perdràs?

Contacte

Garriguella (Girona)

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: Masetplana

Preu: 25€ p.p.

Temporada: Tardor

Certificat ecoturisme

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Masetplana, un molí d’oli de referència a l’Empordà i un celler de vins i caves amb molta projecció, et conviden a viure la teva pròpia aventura en aquest emblemàtic indret de llarga tradició familiar entre vinyes i oliveres.

Experiències Masetplana

40% Tradició. 35% Passió. 30% Curiositat. Masetplana és oli i vi. Un cupatge molt particular que et portarà a descobrir l’Empordà que sempre has pensat, d’una manera diferent. La teva experiència comença amb la reserva i les teves decisions seran les que et faran descobrir un Masetplana  diferent cada vegada. Espais particulars i històries diferents. Al voltant de la taula descobriràs els nostres olis i vins, seràs tu qui decidirà si prefereixes dolç o salat. Un molí d’oli envoltat de vinyes. Vine i tria la teva aventura!

El portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona t’ofereix més experiències enogastronòmiques! Mil-i-una maneres de descobrir-nos!

Condicions de la reserva

Davant la situació de COVID-19, i per respectar les mesures de seguretat, tota sortida fora del molí serà amb el vehicle particular.

Activitat disponible amb reserva prèvia.