Fes nit al Celler Martín Faixó i desperta’t entre vinyes

Una proposta propera i de qualitat al Celler Martín Faixó, al cor del Parc Natural del Cap de Creus

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: Celler Martín Faixó

Preu: 166 euros (2 persones)

Temporada: Primavera, estiu, tardor, hivern

Certificat ecoturisme

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Has dormit mai a un celler? Si t’agradaria despertar-te a prop de la vinya i gaudir d’un bon esmorzar amb productes de la terra, ara ho podràs realitzar gràcies a l’oferta del Celler Martín Faixó, ubicat a Cadaqués, que us ofereix allotjament al propi espai, una visita al celler i un tast de vins.

La història del Celler Martín Faixó comença amb la passió i l’entusiasme d’una família que  l’any 2000 va decidir recuperar la vinya al Parc Natural del Cap de Creus i restaurar el Mas de Sa Perafita construït al s.XIV. L’elaboració del vi, l’enoturisme i la masia com a allotjament i espai singular per a la celebració d’esdeveniments, situat en un marc incomparable al bell mig de la natura, esdevenen la il•lusió de tota la família. L’experiència amb el vi, la gastronomia i l’amor als productes autòctons han fet que obtinguin resultats emocionants, deliciosos i inoblidables.

No us perdeu aquesta proposta propera i de qualitat. El celler també ofereix experiències personalitzades per poder satisfer les necessitats de tots els clients.

I si voleu més propostes enoturístiques visiteu el portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona, n’hi trobareu moltes més!

Indicacions

Oferta segons disponibilitat