Tast de vins i visita al celler familiar Castelló Murphy

Una experiència vitivinícola única al celler Castelló Murphy al cor de l'Alt Empordà i al parc natural protegit de l'Albera

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: Celler Castelló Murphy

Preu: 25€/persona

Temporada: Primavera, Estiu, Tardor, Hivern

Certificat ecoturisme

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Ubicat a Rabós d’Empordà, un petit poble pintoresc als peus dels Pirineus, el celler Castelló Murphy et proposta una visita guiada per un entorn privilegiat, amb tast final de vins ecològics elaborats artesanalment.

Experiència amb els cinc sentits

La ruta s’inicia amb una visita al poble d’encant Rabos d’Empordà i un passeig per les vinyes del celler Castelló Murphy, acompanyat d’una explicació sobre com es cuiden les plantes i l’ecosistema on viuen. Tot seguit, els visitants es poden endinsar al petit celler familiar situat a la mateixa casa per entendre tot el procés d’elaboració dels vins ecològics i artesanals i tots els seus racons amb segles d’història. L’experiència culmina amb un tast de vins amb vistes a les muntanyes i a les vinyes mentre es gaudeix d’unes tapes del territori.

Al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona t’oferim altres experències vinculades a l’enoturisme! No te les perdis!

Indicacions

Horaris a convenir amb el celler.