Aventura i diversió en família a l’Hotel Ciutat de Girona

Feu d’exploradors, descobriu el parc de la Devesa i gaudiu d'una competició de vaixells al riu Onyar. Us hi apunteu?

Més informació

Organitza: Hotel Ciutat de Girona

Preu: A partir de 170 euros

Temporada: Primavera, estiu, tardor, hivern.

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

L’Hotel Ciutat de Girona, primer hotel del municipi en obtenir la certificació de turisme responsable Biosphere Responsible Tourism, us proposa una original estança destinada als més petits de casa. “Aventura i diversió en família” inclou una nit en habitació triple per a tota la família i un paquet d’activitats que no us deixaran indiferents. Al matí, començareu descobrint Girona amb un dels quatre circuits d’orientació de la ciutat, com si fóssiu exploradors a la recerca del tresor; a continuació us endinsareu al parc de la Devesa per a recollir fulles caigudes i formar una catifa natural al vostre pas; i finalment, per aquells a qui us agradin les manualitats, us proposem una competició de vaixells, fabricats prèviament per a vosaltres mateixos, al riu Onyar.

Al migdia, podreu recuperar forces amb els deliciosos menús Tatin Tatan per a menors de 9 anys; i el menú Blanc per adults. Una proposta engrescadora on la diversió i l’entreteniment hi estan assegurats.

Passa més jornades gaudint d’activitats familiars. Visita el portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona. N’hi trobaràs moltes més!

Condicions de la reserva

En cas de cancel.lació o de no presentar-se a l’hotel, es facturará la primera nit sense els extres.