Descobreix el millor mirador de la zona volcànica de la Garrotxa

Sentir-se com a casa, al cor de Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa amb la Rectoria de Sant Miquel

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: La Rectoria de Sant Miquel

Preu: 365 euros

Temporada: Primavera, Estiu, Tardor, Hivern

Certificat ecoturisme

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Una antiga rectoria del segle XII, és avui un espai de repòs perquè desconnecteu i reconnecteu abans de continuar el vostre camí. Un entorn per acostar-vos a la natura i per alentir el ritme. A La Rectoria oferim un ambient relaxat i sense complicacions. Confort, caliu, llum, aire fresc, aliments locals i casolans, i recomanacions del que podeu fer i veure.

L’espai

Les nostres habitacions són pensades perquè us sentiu ben cuidats i la cuina  que us proposem és per assaborir-la amb calma. Aquí, les opcions són infinites. En Roy, el xef, prepara tots els plats amb ingredients frescos oferint una cuina casolana a partir d’ingredients locals sempre que li és possible: la vedella de Girona, les truites del Pirineu, els pollastres de gra de l’Empordà, els fesols i farro de la vall i el fajol de Batet de la serra.

Molt a prop de La Rectoria de Sant Miquel de Pineda trobem la Vall de Sant Iscle, amb indrets amagats de la zona volcànica i un mirador privilegiat. De la mà de Trescàlia i un guia local del Parc Natural, et convidem a redescobrir la Garrotxa més autèntica, o la Garrotxa més desconeguda! Vols entrar dins un cràter? Has vist mai el volcà Santa Margarida des de l’aire? Entrarem al cràter del volcà de Can Tià. Un itinerari entre volcans i boscos, ens durà a descobrir un dels miradors més amagats de la zona volcànica!

Més propostes

Trobaràs aquesta i altres propostes per gaudir de la zona al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona.

Condicions de la reserva

Activitat vàlida durant 1 any

Guiatge personalitzat

Indicat per parelles o grups de petit format

Estada mínima de dues nits. Inclou:

Allotjament, esmorzar i guiatge

Sopar opcional no inclòs al preu

Preu per dues persones en habitació doble