Coneix el patrimoni militar de la Vall de Camprodon

Converteix-te en el protagonista de la teva història amb les rutes històriques que et proposa la web caminsibatalles.cat

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: Mancomunitat Intermunicipal de la Vall de Camprodon

Preu: Gratuït

Temporada: Tot l'any

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Vine a la Vall de Camprodon i entra a la web-app www.caminsibatalles.cat i descobriràs tot un món màgic de camins i batalles que et portaran a ser el protagonista de la teva història. Camina pels nostres paratges naturals, troba un castell, descobreix camins secrets… tot plegat jugant amb tres dinàmiques divertides, aptes per a tots els públics: fer un puzzle, un joc de pregunta-resposta i un checking. Superant cada repte aconseguiràs recompenses que sumaràs al teu perfil. També s’inclouen imatges en 3D de diferents entorns de la Vall perquè puguis preparar la teva visita.

La Mancomunitat Intermunicipal de la Vall de Camprodon és qui ha impulsat aquest projecte per tal de donar a conèixer els diversos conflictes i batalles que aquest territori català ha viscut al llarg de la història. A través dels diferents itineraris podreu descobrir diferents episodis militars, com el setge de la fam al castell de Rocabruna, s. XI; la batalla de Camprodon a les planes de Llanars, s.XVII i els camins de la retirada de la Guerra Civil Espanyola.

Consulta el portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona. Hi trobaràs més propostes per a conèixer el nostre territori.

Indicacions

La webapp www.caminsibatalles.cat només és activa quan l’usuari es troba a la Vall de Camprodon