Descobreix el Parc Fluvial de les Ribes del Ter a Girona

Aconsegueix resoldre els reptes i gaudeix d'aquest preuat entorn natural

Tipus activitat:

En parella, Familia, Amics, Infants, Animals de companyia

Més informació

Organitza: Ajuntament de Girona

Preu: Gratuït

Temporada: Tot l'any

Activitat pet friendly

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Girona us convida a recórrer el Parc Fluvial de les Ribes del Ter, des del Pont de Pedret fins a les Deveses d’en Bru. Un recorregut que podeu fer en bicicleta o a peu, i descobrir les seves riqueses a través de les propostes d’activitats en família que s’han organitzat: sabríeu dir quines son les 6 espècies de peixos autòctons que es poden trobar a l’aiguabarreig dels rius Ter i Onyar? Quina diferència hi ha entre els ambifis i els mamífers? Quants colors tenen les fulles que trobeu al vostre voltant? No perdeu detall i preneu nota amb aquesta divertida proposta que us fa l’Ajuntament de Girona.

I si voleu més activitats per a viure amb família consulteu el portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona. N’hi trobareu moltes més!

Indicacions

Per a dur a terme aquesta activitat cal que l’infant vagi acompanyat de la família, l’escola o adults. Es recomana que vagi amb calçat esportiu, porti llapis de colors, i que algun adult porti telèfon mòbil per a poder fer fotografies dels ocells i etiquetar-les a xarxes socials.