© www.turisme.plaestany.cat

Visita el bosc encantat de les Estunes

Un espai màgic amb coves, passadissos i vegetació espessa, que no et deixarà indiferent.

Contacte

Porqueres

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants, Animals de companyia

Més informació

Temporada: Estiu, primavera, tardor, hivern.

Activitat pet friendly

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

A tocar de Banyoles, al municipi de Porqueres, s’hi conserva un espai de gran valor natural on, explica la llegenda, que les goges o dones d’aigua hi feien gresca, hi cantaven i hi filaven tota la nit. El bosc de les Estunes, antigament anomenat bosc de les Tunes, requereix d’una atenció plena: cal caminar-hi amb els cinc sentits per poder descobrir les escletxes immenses que formen coves i passadissos (alguns de 30 metres de llarg) i  que conviden a entrar-hi i fer-s’hi fonedís. La vegetació, formada per alzines i roures de fins a 20 metres d’altura, dibuixen formes realment suggeridores. Es tracta d’un autèntic palau de les fades, espai per a explicar-hi llegendes, contes i històries de nimfes i follets, i on els més petits hi estaran ben entretinguts.

Arribats al lloc podreu seguir un dels dos itineraris senyalitzats que us permetran descobrir l’espai i potser alguns dels personatges fantàstics que hi habiten…o així ho indica l’imaginari popular…

Al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona hi trobareu més espais suggerents per a una sortida de cap de setmana. No us els perdeu!

Indicacions

Cal estar alerta amb les escletxes que hi ha al terra. Que no us agafin desprevinguts!
Coneix el territori

Trepitja un volcà amb En Ruta Girona

Excursió matinal amb guies especialistes de En Ruta Girona. Trepitjareu el volcà Croscat i us impregnareu del magnífic paisatge de la fageda d’en Jordà.