Descobreix el millor mirador de la zona volcànica de la Garrotxa

Sentir-se com a casa, al cor de Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa amb la Rectoria de Sant Miquel

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: La Rectoria de Sant Miquel

Preu: 365 euros

Temporada: Primavera, Estiu, Tardor, Hivern

Certificat ecoturisme

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Una antiga rectoria del segle XII, és avui un espai de repòs perquè desconnecteu i reconnecteu abans de continuar el vostre camí. Un entorn per acostar-vos a la natura i per alentir el ritme. A La Rectoria oferim un ambient relaxat i sense complicacions. Confort, caliu, llum, aire fresc, aliments locals i casolans, i recomanacions del que podeu fer i veure.

L’espai

Les nostres habitacions són pensades perquè us sentiu ben cuidats i la cuina  que us proposem és per assaborir-la amb calma. Aquí, les opcions són infinites. En Roy, el xef, prepara tots els plats amb ingredients frescos oferint una cuina casolana a partir d’ingredients locals sempre que li és possible: la vedella de Girona, les truites del Pirineu, els pollastres de gra de l’Empordà, els fesols i farro de la vall i el fajol de Batet de la serra.

Molt a prop de La Rectoria de Sant Miquel de Pineda trobem la Vall de Sant Iscle, amb indrets amagats de la zona volcànica i un mirador privilegiat. De la mà de Trescàlia i un guia local del Parc Natural, et convidem a redescobrir la Garrotxa més autèntica, o la Garrotxa més desconeguda! Vols entrar dins un cràter? Has vist mai el volcà Santa Margarida des de l’aire? Entrarem al cràter del volcà de Can Tià. Un itinerari entre volcans i boscos, ens durà a descobrir un dels miradors més amagats de la zona volcànica!

Més propostes

Trobaràs aquesta i altres propostes per gaudir de la zona al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona.

Condicions de la reserva

Activitat vàlida durant 1 any

Guiatge personalitzat

Indicat per parelles o grups de petit format

Estada mínima de dues nits. Inclou:

Allotjament, esmorzar i guiatge

Sopar opcional no inclòs al preu

Preu per dues persones en habitació doble

Coneix el territori

Recordem els camins de l’exili

Recorreguts que ressegueixen les rutes que milers d’exiliats van utilitzar per creuar el Pirineu durant la Guerra Civil, el franquisme i la Segona Guerra Mundial.