Desperta el drac que portes dins amb el Dragon Boat!

Fes esport i equip dalt del Dragon Boat

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: Dragon Boat Emotions

Preu: A partir de 20€ per persona

Temporada: Primavera, Estiu, Tardor, Hivern

Certificat ecoturisme

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Esport i lleure, dos en un

El Dragon Boat és una modalitat de piragüisme mil·lenària d’origen xinès. Es practica en embarcacions amb cap i cua de drac, amb una tripulació que rema simultàniament al ritme del timbaler. Tots els tripulants estan a les ordres del patró, el responsable posat per l’organització que dirigeix l’embarcació. El seu gran èxit es fonamenta en el fet de fusionar l’esport i el lleure amb valors pedagògics i socials. Persones de totes les edats i condicions fan pinya i compten per igual amb l’objectiu de cohesionar al màxim per fer solcar el vaixell de la forma més eficient.

Fer equip

La seva naturalesa lúdica, esportiva i festiva, així com la seva càrrega cultural i tradicional, han convertit al Dragon Boat en la més espectacular de les especialitats de piragüisme. No en va és l’activitat nàutica que més creix al món en l’actualitat. El seu gran atractiu és que la tècnica bàsica és molt fàcil d’aprendre i és apta per a persones de totes les edats i condicions físiques. El Dragon Boat és a més la perfecta al·legoria de l’esforç en equip. El poder que té el Dragon Boat de generar positivisme, interrelació, alegria, esperit col·lectiu, empatia … i molts altres valors és extensible a qualsevol agrupament de persones, sigui quina sigui la raó que les uneix.

Team Building

Oferim experiències úniques en una sessió d’iniciació al Dragon Boat. En aproximadament una hora i mitja s’aconsegueix de manera divertida i emocionant assimilar la tècnica bàsica i estar preparat per a participar en competicions populars. Un cop iniciats, aquells equips que vulguin seguir progressant en l’esport del Dragon Boat tenen la possibilitat de realitzar sessions d’entrenament i perfeccionament. Tindran a la seva disposició les instal·lacions més properes amb el material adequat i tècnics professionals. Moltes empreses i organitzacions l’han experimentat ja a casa nostra gràcies a el ventall de propostes de Team Building, coaching i incentius al segment MICE que ofereix Dragon Boat Emotions i que recentment ha obtingut el reconeixement del premi que atorga per a aquest tipus de serveis l’APAE (Associació de Professionals Autònoms i Empreses), que engloba més de 5000 entitats.

Vull més experiències aqüàtiques

Des del portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona t’oferim altres activitats aquàtiques! Ja les has vist totes?

Condicions de la reserva

Cal un mínim de 10 persones per a poder realitzar l’activitat.