Passa una nit entre vinyes al celler La Vinyeta

Viu una experiència única al cor de la DO Empordà

Contacte

Mollet de Peralada

Tipus activitat:

En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: Celler La Vinyeta SL

Preu: 135 euros per a dues persones

Temporada: Primavera, Estiu, Tardor, Hivern

Certificat ecoturisme

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

La Vinyeta és un celler ubicat a Mollet de Peralada que ofereix allotjament en un entorn rural que farà que et sentis més a prop de la natura. Passa una nit en un dels seus allotjaments envoltats de vinyes i comença el dia amb un esmorzar de pagès a base dels embotits i formatges que també elaboren. Emociona’t en un passeig entre els ceps i les oliveres, visita el celler i gaudeix del tast d’una bona representació dels vins que hi elaboren.

Si fas la visita a l’estiu, no et perdis l’oportunitat de sopar entre vinyes acompanyat de música, poesia, dansa i astronomia. Si prefereixes gaudir de La Vinyeta a finals d’agost, no perdis l’activitat de verema en família i descobriràs l’experiència de collir raïm i trepitjar-lo amb els peus, per acabar amb un sopar conjunt entre tots els participants.

Una experiència única a l’Empordà més rural i salvatge

En Josep i la Marta van iniciar l’any 2002 l’aventura a La Vinyeta, una explotació ecològica que combina el cultiu de la vinya i l’olivera amb el bestiar. Hi trobareu vins i olis, però també ous de les gallines que s’alimenten del raïm premsat, ovelles que pasturen les vinyes i amb les que se n’elaboren els formatges, i abelles que pol·linitzen la flora salvatge de l’explotació.

A La Vinyeta hi trobaràs un moment de pau i connectaràs amb la natura. Te n’aniràs a dormir mentre el sol es pon entre les vinyes i et despertarà el cant del gall. A més, des de Mollet de Peralada podràs visitar Sant Quirze de Colera, Sant Pere de Rodes i el Cap de Creus, que es troben ben a la vora del celler.

Trobaràs aquesta i altres propostes de la zona al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona.

Condicions de la reserva

L’experiència inclou una nit, l’esmorzar, la visita i el tast de vins. Opcionalment es pot complementar amb el sopar i les múltiples activitats del celler.

Vàlid durant un any. L’estada es pot realitzar tots els dies de l’any, sempre en funció de la disponibilitat i amb reserva prèvia.