Passa un dia a pagès a Mas La Coromina

Visita una granja ecològica i aprèn com s'hi treballa

Tipus activitat:

Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: Mas La Coromina 2010, SL

Preu: A partir de 5 euros per a infants de 3 a 12 anys. 10 euros per a adults i infants a partir de 13 anys. Gratuïta per a menors de 2 anys.

Temporada: Primavera, Estiu, Tardor, Hivern

Certificat ecoturisme

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

La granja ecològica de Mas La Coromina, a Joanetes, us convida a experimentar i a viure en primera persona com és un dia a pagès. Si teniu ganes de canviar d’aires, alimentar les vaques i aprendre a munyir-les, degustar la llet ATO natura i els productes derivats que se n’elaboren, no us ho penseu dues vegades. A més, podreu aprendre els cicles presents a Mas La Coromina: els del camp, els de les vaques i el de la llet.

Una experiència diferents segons l’estació de l’any

El paisatge canvia segons l’estació de l’any, així que l’experiència a pagès de Mas La Coromina també serà diferent segons quan la dugueu a terme ja que les tasques d’una granja també canvien segons l’època.

Podreu veure com es munyen més de 250 vaques, tocar la pell dels vedells acabats de néixer i alimentar-los. A més, a l’espai polivalent, grans i petits coneixereu més coses sobre la vida i el metabolisme de les vaques, així com de la riquesa i les propietats de la llet que ens ofereixen.

Trobaràs aquesta i altres propostes de la Costa Brava i del seu entorn al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona.