© Font: www.viesverdes.cat

Ressegueix el Camí Natural de la Muga

Un recorregut de 40km des distància, apta per a fer amb bicicleta, a peu o a cavall

Contacte

Empuriabrava

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Temporada: Primavera, estiu, tardor, hivern

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Si teniu ganes d’un paisatge de contrastos, descobrir municipis amb encant i activar-vos físicament no us perdeu el camí Natural de la Muga, una ruta de 40km de distància, de dificultat baixa el primer tram i alta el segon, apta per a fer en bici, a peu o a cavall.

La ruta s’inicia a Empuriabrava i finalitza a Sant Llorenç de la Muga, passant pels municipis de Castelló d’Empúries, Peralada, Cabanes, Pont de Molins i les Escaules. A més, el tram connecta diferents Espais Naturals de Girona, com l’Espai d’Interès Natural (EIN) de l’Alta Garrotxa, l’EIN de les Salines, l’EIN dels Penya-segats de la Muga i el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà.

Per aquells interessats en fer-lo en bicicleta, la primera part del tram – d’Empuriabrava fins a Les Escaules- és accessible per aquest mitjà de transport en tots els punts. La segona part del recorregut, anomenat “tram muntanya”, comença a La Resclosa de les Escaules i acaba a Sant Llorenç de la Muga. En aquest cas, hi ha trams només accessibles a peu.

Trobareu més propostes sobre excursions i senderisme i activitats per a conèixer el nostre territori al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona.