Ruta amb raquetes de neu a la Tosa d’Alp

Inicia’t en aquest esport i gaudeix d’un recorregut apta per a tots els públics

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: Alitud Extrem SL

Preu: 39,50€/persona

Temporada: Hivern

Certificat ecoturisme

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Altitud Extrem, guies de muntanya, us proposa una ruta amb raquetes de neu per persones que vulguin descobrir l’activitat o bé que ja ho hagin provada i vulguin gaudir d’una ruta plaent. L’excursió, de dues hores de durada, s’inicia a la cota 2300 metres, pujant amb el telecabina Cadí-Moixeró, i consisteix en una ruta circular des d’on podreu contemplar el Pirineu, el Pedraforca, Montserrat, el Montseny i fins i tot Collserola. La ruta acaba al Refugi del Niu de l’Àliga.

Els guies d’Altitud Extrem us ensenyaran el funcionament del material, la progressió amb raquetes i les mesures de seguretat bàsiques en la neu. A més de conduir-vos per el bon camí, també us ensenyaran l’entorn i la història de la comarca.

Les raquetes de neu permeten desplaçar-nos sobre el mantell nival amb seguretat, sense enfonsar-nos i aconseguint tracció tant de pujada com de baixada. A diferència de l’esquí de muntanya, no precisen d’una tècnica complicada, fet que les converteix en una opció ideal per mouren’s per la muntanya sense ser-ne experts.

Indicacions

Lloc: Estació de la Molina (Cerdanya) Punt de Trobada: La Molina Parc Aventura, pàrquing nº 1 s/n Horaris: de 10:00 a 13:30

Condicions de la reserva

  • Activitat vàlida durant tota la temporada d’hivern 2021-2022.
  • Activitat sotmesa a les condicions metereològiques i l’estat de la neu.
  • Mínim 4 persones (us podem ajuntar amb algun grup).
  • Edat: a partir de 7 anys.
  • El preu inclou el forfet del telecabina, raquetes, bastons, assegurança i guia professional.