Sopars Maridats amb la Cuina de l’Empordanet

Degusteu l’Empordà de la mà dels millors cuiners i cellerers gràcies a una distingida selecció de plats i vins de la comarca

Contacte

Diverses poblacions de l'Empordà

Tipus activitat:

Sol, En parella

Més informació

Organitza: La Cuina de l'Empordanet

Preu: Entre 45 i 75 €

Temporada: Tardor, hivern

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

La Cuina de l’Empordanet és el nom del col.lectiu que aplega a un ample grup de professionals de la cuina i de la restauració de l’Empordà, amb l’objectiu de promocionar la qualitat gastronòmica del territori i identificar l’Empordà com una destinació gastronòmica de primera magnitud.

Si voleu viure de primera mà aquesta experiència no us podeu perdre els Sopars Maridats, un binomi format per un cuiner i un cellerer que han treballat conjuntament per oferir la millor combinació entre els plats i els vins que conformen el menú.

Els podreu degustar cada divendres fins el 3 de desembre als restaurants adherits, que trobareu a poblacions com Platja d’Aro, Llafranc, Pals, Begur o s’Agaró.

Dediqueu-vos temps i no deixeu passar aquesta oportunitat! I si voleu consultar més activitats gastronòmiques, consulteu el portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona, n’hi trobareu moltes més!