Un dia de neu a La Molina, experiència i modernitat al teu abast

L'estació t'ofereix 71 quilòmetres esquiables per a practicar els esports que més t'agradin. T'ho deixaràs perdre?

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: FGC Turisme

Preu: Forfet dia adult: 45,00 € - Forfet dia infant 35,00 €

Temporada: Hivern

Certificat ecoturisme

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Passa una jornada de neu i aventura en parella, família o amics. La Molina, estació degana dels esports d’hivern a Espanya amb el primer remuntador comercial l’any 1943, us ofereix una estació amb totes les comoditats, moderna i apta per a tots els públics. La majoria de la seva extensió està situada a la Cerdanya, amb 71 quilòmetres esquiables repartits en 68 pistes per a tots els nivells, un snowpark de grans dimensions i el súper pipe més gran dels Pirineus.

A més, dins l’oferta lúdica destinada al públic no esquiador l’estació ofereix un gran nombre d’activitats, com les raquetes de neu o el segway sobre neu.

No deixis perdre l’oportunitat de gaudir d’aquesta estació que compta amb una llarga trajectòria en esdeveniments internacionals com la Copa del Món d’Esquí Alpí (2008), els Campionats del Món d’snowboard (2011) o els Campionats del Món d’Esquí Alpí per a persones amb discapacitat (2013).

Trobaràs més experiències vinculades al turisme actiu al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona. No te les perdis!

 

Indicacions

Aquesta activitat es pot oferir durant la temporada d’hivern. Dates d’obertura i tancament segons condicions de la neu. Data prevista d’inici de la temporada d’hivern 2021-2022: 27 de novembre de 2021. Data prevista de finalització de la temporada d’hivern 2021-2022: 18 d’abril de 2022.