Vol en globus per l’Empordà

Una experiència on viuràs sensacions que encara no has sentit. Apta a partir de 5 anys.

Tipus activitat:

En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: Globus Empordà

Preu: Consultar condicions de la reserva

Temporada: Primavera, Estiu, Tardor, Hivern

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Sensacions mai viscudes

Vols fer una activitat que t’ocupi una part del matí? Busques compartir una experiència amb la parella, família, empresa…que et sorprengui? Vols veure una terra plegada de pobles medievals, camps i cromatismes amb poc cablejat i pocs polígons industrials? Et convidem a fer un viatge amb globus per l’Empordà, a la Costa Brava.

Viatjar amb globus és una activitat apta per a tota la família, nens inclosos a partir dels 5 anys. Els vols s’inicien a tocar del poble de Colomers entre les 6.45 i les 8.15 del matí, depenent de la sortida del sol i tenen una durada aproximada d’entre 2 i 3 hores sense esmorzar. Fa 22 anys que l’empresa Globus Empordà organitza vols per l’Empordà, una empresa amb experiència contrastada i coneixedora d’aquest món ple d’aventura i noves sensacions.

Viu l’Empordà

Trobaràs aquesta i altres propostes per gaudir de la Costa Brava i del seu entorn al portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona.

 

 

Condicions de la reserva

Condicions de la reserva: 2 anys de validesa

Preu: 160€ per persona, majors de 10 anys i a 90€ per persona menors de 10 anys.

El preu inclou:

Vol en globus compartit per l’Empordà d’uns 60 min (segons les condicions climatològiques). Es vola a diferents altures per poder gaudir de diferents perspectives.

Foto imant personalitzada de record, que podràs penjar a la nevera.

El vostre vol en globus gravat en GPS (podràs veure el recorregut que hem fet, per on hem passat, a quina altura hem pujat, els kilòmetres que hem fet,…)

Un reportatge fotogràfic

Cava (sucs pels infants) i coca d’ametlles durant el vol.