Aconsegueix la clau de la vila d’Hostalric

Converteix-te en el protagonista de la teva pròpia visita i obre els espais més racòndics de la vila amb la clau del municipi!

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: Turisme Hostalric

Preu: Adults (13-64): 3,5€ per persona // Sènior, nen (7-12), carnet jove: 2,5€ per persona Nen (0-6) i residents Hostalric: gratuït

Temporada: Primavera, estiu, tardor, hivern.

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Obre recintes amb la clau d’Hostalric

Us proposem fer una visita al recinte medieval d’Hostalric amb la clau de la vila perquè vosaltres sigueu els principals protagonistes d’un recorregut al vostre ritme. Es tracta d’un itinerari que cadascú pot fer al seu aireobrint i tancant els espais visitables tot passejant per la vila emmurallada.

La ruta

La visita comença a l’Oficina de Turisme, on us donarem una clau i un full de ruta que  us permetrà conèixer els racons més singulars i significatius de la vila medieval d’Hostalric: passejareu pel camí de ronda de la muralla, pujareu a la torre dels Frares i a la torre d’Ararà, us endinsareu a la cova del Relliguer, admirareu la porta d’entrada al recinte medieval, i us sorprendreu davant els sis cents metres de muralla medieval que perfila l’antic Camí Ral. Tot mentre gaudiu d’unes magnífiques panoràmiques de l’entorn.

Des del portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona t’oferim altres activitats vinculades a la descoberta de la història i els monuments de les nostres comarques. No te les perdis!

Consulta les modificacions d’horaris arran de la Covid19

 

Indicacions

Si la situació epidemiològica ho permet: 16/09 al 14/06: de dilluns a diumenge de 10h a 14h i dissabte tarda de 15h a 18h 15/06 al 15/09: de dilluns a dissabte de 10h a 14h i de 16h a 19h i diumenge de 10h a 14h