Aventura familiar amb bicicleta per les comarques gironines

Una ruta de tres dies i quatre nits que recórrer el millor paisatge gironí per vies no transitables. Apta per a majors de 10 anys.

Tipus activitat:

Familia, Infants

Més informació

Organitza: Girona Pro Sport

Preu: A partir de 595 Eur

Temporada: Primavera, tardor, estiu, hivern

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Si teniu fills més grans de 10 anys aquesta experiència és per a vosaltres. Girona Pro Sport us proposa recórrer les comarques gironines amb bicicleta, durant tres dies i quatre nits. Una aventura que us portarà per múltiples paisatges, baixades amb vistes a la costa, planes, parcs nacionals, contraforts dels Pirineus, pobles medievals, llacs, muntanyes verdes i platges de la Costa Brava. Tot plegat sense trànsit rodat i adaptat pels més petits de casa.

El pla de viatge “Costa Brava-Girona amb criatures, 3 dies” consta de:

Dia 1: 44km i un desnivell acumulat de 340 metres. Una ruta que comença a Girona, cap a la costa i que segueix la pista ciclable construïda a la via de l’antic ferrocarril (vies verdes). La ruta acaba al mar, a la localitat de Sant Feliu de Guíxols.

Dia 2: 25km i 200 mestres de desnivell acumulat. La ruta passa per carreteres tranquil.les, pavimentades i sense asfaltar, principalment planes i arriba fins a pobles amb encant medievals. La darrera localitat és Calella de Palafrugell, on hi fareu nit. -La ruta es pot ampliar a 56 km-

Dia 3: 51km i 350 metres de desnivell. Una ruta que enllaça amb la primera part del camí, per carreteres planes al costat de petits pobles. El destí final és la preciosa ciutat de Girona. -La ruta es pot ampliar a 66km-.

El preu d’aquest magnífic viatge inclou allotjament en hotels de 3 estrelles (4 nits), esmorzar, lloguer de bicicletes marca Bianchi Intenso, lloguer d’un GPS Garmin amb rutes gravades i informació específica sobre la ruta.

Una aventura per compartir plegats, sense trànsit i al vostre ritme! Si t’interessen més activitats similars consulta el portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona n’hi trobaràs moltes més!

 

Condicions de la reserva

Oferta vàlida 1 any