Els volcans de la Garrotxa a vista d’ocell amb globus aerostàtic

Viu una experiència singular i vola en globus aerostàtic al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Tipus activitat:

Sol, En parella, Familia, Amics, Infants

Més informació

Organitza: Vol de Coloms

Preu: 170€ entre setmana i 185€ cap de setmana

Temporada: Primavera, estiu, tardor, hivern

Certificat ecoturisme

Accessible per a persones amb mobilitat reduïda

Comparteix-ho

Share on facebook
Share on twitter

Si us agraden les emocions fortes i us agradaria fer realitat un dels somnis de la teva vida, no et deixis perdre aquesta proposta que ens fa Vol de Coloms, empresa amb més de 25 anys d’experiència en vols per la Garrotxa.

Vol de Coloms us proposa un viatge en globus aerostàtic al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, una de les àrees de volcans adormits més interessants d’Europa. En dies clars, s’hi pot observar Montserrat, el Mediterrani, el Pedraforca, el Canigó, el Montseny… Sempre amb els Pirineus al fons i els volcans sota els vostres peus.

L’activitat comença a primera hora del matí (entre les 7:00 i les 8:00, segons l’època de l’any). És el moment que l’atmosfera està més freda i estable i el vent més encalmat. El punt de trobada son les instal·lacions de Vol de Coloms, a tocar del volcà Croscat, on hi ha ubicat el camp d’enlairament. Aquella hora podreu prendre un cafè i menjar unes pastes abans de volar en globus, mentre observeu el paisatge, feu fotografies o col.laboreu en la preparació del globus.

Totes les cistelles tenen porta, per tant, són accessibles per a tot tipus de públic. El vent marcarà el rumb del vol, que dura entre 1h a 1h 30 minuts aproximadament. Durant el viatge els organitzadors us proposaran un brindis amb cava rosat, que simbolitza el color de la terra volcànica i podreu degustar coca de llardons. Un cop hagueu aterrat, anireu plegats a fer un bon esmorzar de pagès amb pa amb tomàquet i embotit, fesols de Santa Pau amb botifarra, postres de la Cooperativa la Fageda, vi, ratafia i cafè. Per acabar l’aventura us faran entrega d’un certificat de vol signat pel pilot.

Consulta el portal Moments Costa Brava Pirineu de Girona i viu més experiències de turisme actiu! No te les perdis!

Condicions de la reserva

Durada: 5/6 hores aproximadament.